Skate.

Es pot afirmar que aquest esport, tot hi practicar-se sobre l’asfalt, va néixer al mar. Molts dels seus practicants ho van considerar un nou estil de vida, que va canviar les onades i la força del mar per rodes i la força pròpia.

L’skateboard va sorgir l’estiu del 1962, a Califòrnia un dia sense onades, quan uns joves surfistes pensaven la manera de poder divertir-se sense la necessitat d’onades i va sorgir la idea de posar rodes a la taula de surf.

El seu entrenador va trigar a estar d’acord, però al final va dir que sí, ja que l’skate proporcionava als seus riders experimentar unes sensacions molt semblants a les del surf, però sense la necessitat de ficar-se a l’aigua. Aquest invent permetia als riders mantenir la forma, era una manera més d’entrenar-se sense la necessitat d’onades.

Van començar a crear-se múltiples clubs, associacions, concursos i campionats, però encara s’estava a la prehistòria de l’skate, degut en part, també, a la mala fama que portava a sobre aquest esport per les caigudes doloroses i el soroll que produïen ja que els skates encara lliscaven sobre una primitiva taula amb rodes metàl·liques.

Pedro G.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s