INAUGURACIÓ DELS NOUS LOCALS

Nou local social d’ARMPA

IGUALADA

El passat dijous 17 de maig, l’Associació per a la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental de l’Anoia (ARMPA) i el Club Social Aidar, inauguraven el nou local situat al carrer Mossèn Josep Forn, 25-27.

L’acte, que va anar a càrrec de la presidenta de l’entitat, Jesica Ruiz i del regidor de Sanitat i Salut Pública, Fermí Capdevila, acollia a gairebé un centenar de persones, la majoria usuaris i usuàries del servei i les seves respectives famílies.

En el seu discurs, la presidenta de l’entitat agraïa a l’actual govern municipal i a l’anterior “el seu esforç i voluntat per haver cedit el nou espai a l’entitat” i va mostrar la seva satisfacció “sobretot, per l’estalvi de despesa que ens suposarà. Es tracta d’una gran ajuda, i més en aquests dies, quan el nostre pressupost està tan retallat”.

Per la seva banda, el regidor Capdevila va agrair la tasca que cada dia l’associació i el club fan per al benestar dels malalts, les famílies i la societat en general.

El nou local permetrà a l’entitat seguir desenvolupant l’acció i servei d’inclusió social que l’entitat té com a missió, i a seguir amb les activitats que realitzen amb persones amb malaltia mental perquè, a través de l’ocupació significativa del temps, contribueixen en la millora de la seva qualitat de vida.

font:diari l’enllaç

Robert-Carles Batalla Swire

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s