ACTIVITAT DE BON ROTLLO

CALENDARI D’ ACTIVITATS PROGRAMADES PER AQUEST TRIMESTRE abril-juny (2015)

El dia 7 de Maig a les 15:30 van començar les presentacions de l’Espai Bon Rotllo ens vam presentar amb tots i vam anar a prendre algo a un bar aprop del club.

Per comptes de fer espai bon rollo el dia 14, vam avançar-ho al dia 13 i vam aprofitar que es feia la Festa del Cine per anar a Manresa, i veure una pel·lícula, ja que nomes valia 3 euros, crispetes i beguda no incluits.

El dia 21 de Maig, a les 15:30 varen fer una xerrada amb en Josep Franch, que venia de l’associació d’ Obertament perquè ens expliquès com ha sigut la seva vida amb una malaltia mental,  tot un exemple a seguir.

El dia 28 de Maig, de les 16 a les 18h vam anar al observatori astronòmic  de Pujalt, on ens van ensenyar com era l’observatori i mes coses interessants.

Aquest proper 4 de Juny a les 14h, farem la ruta de Montserrat, caldrà que es porti entrepans + beguda ja que estarem tot el dia fora.

El dia 11 de Juny farem una visita al Sol del Solsonès (Solsona).

I per últim el dia 18 de Juny, encara no s’ha planejat que es farà, però promet diversió.

La meva primera impressió ha estat molt bona, ja tinc ganes de que arribi el següent dia.

 

Josep Mª Navarro Duran

 

CALENDARIO DE ACTIVIDADES PROGRAMADAS PARA ESTE TRIMESTRE:

Para este trimestre  vamos de visita a un pueblo de los alrededores de Igualada, Rubiò ; allí nos recibirá el alcalde , nos presentaremos y nos explicará temas de interés sobre la visita  del pueblo Rubió .

A la semana siguiente haremos la presentación del club en dos institutos ; en Piera y en Igualada, dia 12/02/15. Informando a los alumnos con preguntas de interés , sobre el funcionamiento del club social Aidar .

El dia 19 de Febrero vamos a Masquefa a visitar un museo, CRARC – COMAM (Centre de recuperació d’amfibis i rèptils). Horari: 16:30h-18h.

El mes de Marzo empezamos visitando el Museu del Bruc de Geologia y Paleontologia, dia 5.

El jueves dia 12 de marzo visitaremos el Museu Arqueològic Municipal Josep Castellà i Real de Prats de Rei.

El sabado dia 21 de marzo haremos la calçotada con los educadores y compañeros del club!! Como siempre serà una actividad donde participará mucha gente!! Ademàs este año vendran los chicos del club Social El Turó de Vilafranca.

Como colofón final el dia 26 de Marzo haremos una Ruta por Montserrat. Es necesario ir bien preparado, calzado y ropa deportiva. Y un bocata para merendar.

 

2015-01-29 16.56.282015-01-29 16.41.39

 

 

 

 

 

 

 

AL L’ESPAI BON ROTLLO – CELEBREM ELS ANIVERSARIS DELS COMPANYS:

En la actividad de espai bon rollo celebramos los aniversarios de los componentes del grupo, el ultimo cumpleaños que celebremos fue el de jose manuel y lo pasamos muy bien.

Enpezamos a las cuatro de la tarde con un pica pica de patatas fritas, ganchitos, ruedas, berberechos, mejillones y olivas con coca cola y fanta lo pusimos en la mesa y todos nos situamos alrededor de la mesa de pie y íbamos cogjiendo lo que nos apetecia y bebiendo hablando y riendo.

Cuando acabamos del pica pica y por sorpresa el club sacó un pastel con las velas, que por cierto estava muy bueno y fue sorpresa. Al acabar el pastel le dimos el regalo de parte de todos los coimpañeros, que le gusto muchísimo y se puso muy contento era una sudadera muy chula que la compremos entre todos.

Lo pasamos muy bien y todo estuvo perfecto y el se fue super contento.

Juan Pedro Flores San Isidoro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s